AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan yaralanmak

Kahve falında kolundan yaralanmak

Kahve falında kolundan yaralanmak hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan yaralanmak gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Kahve falında kolun yaralandığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, düzenin kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda yara görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kollarını yara görmek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda yaralar görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında koldan yaralanmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir