AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına delalettir.

Kahve falında kolunda yara olduğunu gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Kahve falında kolun yaralandığını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında kollarda yara görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, büyük mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında kolda derin yara görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında koldan yaralanmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kolunda yara görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan yaralanmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir