AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda yara görmek

Kahve falında kolunda yara görmek

Kahve falında kolunda yara görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kazancın katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda yara gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Kahve falında kolunun yara görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kollarda yara görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kolunda yara görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kolda yara görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında koldan yaralanmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda yaralar görmek şansının geri döneceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir