AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzadığını görmek

Kahve falında uzadığını görmek

Kahve falında uzadığını görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında uzadığını gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Kahve falında erkeğin saçının uzadığını görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek borçlarının kapanacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta yorulur.

Kahve falında memesinin uzadığını görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçının uzadığını görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçımın uzadığını görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uzadığını görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçeğin uzadığını görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir