AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ticarette zarar edeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, işe zorla gidip geleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işarettir.

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kılını almak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, umutsuzluğa düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir