AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık gördüyseniz:

  • Sunumunuzu hafifletmenizde ya da düşük profilde devam etmenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek büyük ve güzel işler yapacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu kırık görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolu kırık birini görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına inanılır.

Kahve falında kol kırık görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık kol görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir