AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, düzeninin yıkılmayacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birlikleriniz zayıflıyor.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek zorluklarının biteceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu ısırmak ekmeğinin verimli olacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kolunu ısırmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kol ısırmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin başkasını ısırdığını görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin yüzünü ısırdığını görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir