AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin başkasını ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin başkasını ısırdığını görmek

Kahve falında köpeğin başkasını ısırdığını görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ele geçen kazancın artacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, işinin ehli durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin başkasını ısırdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu veya sevgi paylaşımlarının yüksek olduğu ortamlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin bacağını ısırdığını görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin seni ısırdığını görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında annesini köpek ısırdığını görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin ısırdığını görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini köpek ısırdığını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, kazancının eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında köpek ısırdı görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında köpek balığı ısırdığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir