AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunu ısırmak

Kahve falında birinin kolunu ısırmak

Kahve falında birinin kolunu ısırmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, darlık içine düşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında birinin kolunu ısırmak gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin kolunu ısırmak çok zor durumlara düşeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Kahve falında kolunu ısırmak maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kol ısırmak duaların kabul olacağına, ardından bu kişiye açılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını ısırmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, daha çok dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir