AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol ısırmak

Kahve falında kol ısırmak

Kahve falında kol ısırmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol ısırmak gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Kahve falında kolunu ısırmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kolunu ısırmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, adının fesada karışacağına rivayet eder.

Kahve falında kol ısırmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Kahve falında birini yılan ısırdığını görmek hayatın kolaylaşacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini ısırmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir