AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu köpek ısırmak

Kahve falında kolunu köpek ısırmak

Kahve falında kolunu köpek ısırmak büyük zararlar getireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, koyu sohbetler edeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok farklı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol ısırmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunu ısırmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, verimli olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında birinin kolunu ısırmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz köpek ısırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu köpek ısırdığını görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir