AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu ısırmak

Kahve falında kolunu ısırmak

Kahve falında kolunu ısırmak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, muradın yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kolunu ısırmak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kolunu köpek ısırmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu ısırmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kolunu ısırmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol ısırmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendi parmağını ısırmak yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yılanın dilini ısırmak hayırlı günler yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir