AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu kaldırmak

Kahve falında kolunu kaldırmak

Kahve falında kolunu kaldırmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu kaldırmak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Kahve falında kolunu kaldırmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında kaya kaldırmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yukarı kaldırmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeği yerden kaldırmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına inanılır.

Kahve falında taşı kaldırmak fesat kimselerin çıkacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı yerden kaldırmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş kaldırmak kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yerdeki ekmeği kaldırmak herkesten ileriye gideceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir