AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kaldırmak

Kahve falında diş kaldırmak

Kahve falında diş kaldırmak zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatının karışacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, sürekli dua alarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında diş kaldırmak gördüyseniz:

  • Anlayışlı olmanız önemli bir ilişkinizin dengede kalmasını sağlayabilir.

Kahve falında diş kaldırmak sıkıntılı bir işe girileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında taş kaldırmak görmek ettiği zararları telafi edeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yükseğe kaldırmak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yukarı kaldırmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını kaldırmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında taşı kaldırmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı kaldırmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir