Kahve falında yukarı kaldırmak

Kahve falında yukarı kaldırmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kendine döneceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yukarı kaldırmak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında yukarı kaldırmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayakları yukarı kaldırmak düşmanından uzak olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Kahve falında birini yukarı kaldırmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini kucaklayıp kaldırmak hileli bir işle karşılaşılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işaret eder.

Kahve falında engel kaldırmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük taş kaldırmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, sevdiklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yerden kaldırmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz kaldırmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir