AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşı kaldırmak

Kahve falında taşı kaldırmak

Kahve falında taşı kaldırmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işlerinin kolaylaşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında taşı kaldırmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında taşı kaldırmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yüküne ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş kaldırmak görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında taş kaldırmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük taş kaldırmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağır taş kaldırmak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında yerden taş kaldırmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında yoldan taş kaldırmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak kaldırmak rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir