AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya kaldırmak

Kahve falında kaya kaldırmak

Kahve falında kaya kaldırmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaya kaldırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında kayayı kaldırmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kaya kaldırmak kötü düşmana, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında araba kaldırmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yere düşen birini kaldırmak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini havaya kaldırmak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında işaret parmağını kaldırmak hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında etek kaldırmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden taş kaldırmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir