AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan ısırılmak

Kahve falında kolundan ısırılmak

Kahve falında kolundan ısırılmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolundan ısırılmak gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kolu ısırılmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, sorunlarının da çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun ısırıldığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan ısırılmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında koldan ısırılmak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından ısırıldığını görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının ısırıldığını görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ısırmaya çalışmak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisini çok yıpratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir