AnaSayfa / Genel / Kahve falında koldan ısırılmak

Kahve falında koldan ısırılmak

Kahve falında koldan ısırılmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında koldan ısırılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere ters gelebilecek ya da uyumsuz davranışlarda bulunmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında kolundan ısırılmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koldan ısırılmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun ısırıldığını görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine inanılır.

Kahve falında kolu ısırılmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında köpek ısırması görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ısırmaya çalışan köpek görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine inanılır.

Kahve falında ısırmak ısırılmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir