AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu ısırılmak

Kahve falında kolu ısırılmak

Kahve falında kolu ısırılmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, rütbesinin artacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin her işi severek yapacağına yorulur.

Kahve falında kolu ısırılmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz.

Kahve falında koldan ısırılmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kolundan ısırılmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında kolunun ısırıldığını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işarettir.

Kahve falında kolu ısırılmak hayatının düzene gireceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına delalettir.

Kahve falında yılanı ısırırken görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında elektrikli ısıtıcı görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, elinin bolluk göreceğine alamet eder.

Kahve falında ısırması görmek iyilik ve hayır bulacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanlar tarafından ısırılmak kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, işlerin devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir