AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında birisi tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında birisi tarafından ısırıldığını görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birisi tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken sözleri söylememek veya dile getirilmemesi gereken konuları dile getirmemek yüksek dozda enerji gerektirebilir.

Kahve falında aslan tarafından ısırılmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından ısırılmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, canlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tilki tarafından ısırılmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından ısırıldığını görmek zor günlerin yaşanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırılmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir