AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda yaralar görmek

Kahve falında kolunda yaralar görmek

Kahve falında kolunda yaralar görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda yaralar gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine alamet eder.

Kahve falında kolda yara görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunun yara görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında kolda derin yara görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda derin yara görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına inanılır.

Kahve falında kolundan yaralanmak rahat bir hayat süreceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda yara çıkmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir