AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarda yara görmek

Kahve falında kollarda yara görmek

Kahve falında kollarda yara görmek alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kollarda yara gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında kolda yaralar görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda derin yara görmek kötü yola sapmayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kolda yara görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kollarda yara görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolun yaralandığını görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında kolunun yara olduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolda yara izi görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir