AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunda yara görmek

Kahve falında başkasının kolunda yara görmek

Kahve falında başkasının kolunda yara görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kolunda yara gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında koldan yaralanmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda yara görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kollarında yara görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kolda derin yara görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolda yara görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulur.

Kahve falında kolunun yara olduğunu görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Kahve falında kolun yaralandığını görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir