AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerde siğil görmek

Kahve falında ellerde siğil görmek

Kahve falında ellerde siğil görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerde siğil gördüyseniz:

  • Kendinizi aniden gelişen tartışmaların veya gerilim içeren bilgilendirmelerin ya da haberlerin ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında ellerde siğil görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinde siğil görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, malının da hiç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde siğil görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında elinde siğil çıktığını görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolda siğil görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda siğil görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret eder.

Kahve falında kafada siğil görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağında siğil görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir