AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda siğil görmek

Kahve falında kolda siğil görmek

Kahve falında kolda siğil görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolda siğil gördüyseniz:

  • Katılık veya ödün vermemek işe yaramayabilir.

Kahve falında kolda siğil görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda siğil görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında siğil görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta siğil görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında siğil görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde siğil çıktığını görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işarettir.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek kişinin şifaya kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işarettir.

Kahve falında yüzde siğil görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir