AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek izi görmek

Kahve falında köpek izi görmek

Kahve falında köpek izi görmek hayatın yoluna gireceğine, takdir toplayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek izi gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Kahve falında köpek izi görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, aradığı kişiyi bulacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ayak izi görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına tabir olunur.

Kahve falında el izi görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, günahtan temizlenmeye işaret eder.

Kahve falında karnında ameliyat izi görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında izmirue taşınmak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat izi görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bacakta yara izi görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir