AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda iz görmek

Kahve falında kolda iz görmek

Kahve falında kolda iz görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında kolda iz gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında kolda yara izi görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Kahve falında kolda iz görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda iz görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde tırnak izi görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karda ayak izleri görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini izmirude görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına inanılır.

Kahve falında yüzde izler görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir