AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda göz görmek

Kahve falında kolunda göz görmek

Kahve falında kolunda göz görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hane içine ay doğacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Kahve falında kolunda göz gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Kahve falında kolunda göz görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek kolu görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kollarının kaslı olduğunu görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında kolunu morarmış görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kollarını açarak uyumak rızkın çoğalacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının kolunu görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında altın rengi kol saati görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir