AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kolunu görmek

Kahve falında kocasının kolunu görmek

Kahve falında kocasının kolunu görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının kolunu gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kocasının kolunu görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında eski kocayla barışmak yardıma ihtiyaç duyacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını hasta olduğunu görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayı aldatmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında kocaya tokat atmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının eşini aldattığını görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın arkadaşını görmek birçok engelin aşılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir