AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarını yara görmek

Kahve falında kollarını yara görmek

Kahve falında kollarını yara görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine inanılır.

Kahve falında kollarını yara gördüyseniz:

  • Yüksek yaratıcılığınızı kullanarak özel yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişme gösterebilirsiniz.

Kahve falında kolunu yara görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kolunda yara görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, ailesinden hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında kollarda yara görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kollarını yara görmek anne baba duası alınacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir