AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik görmek

Kahve falında bileklik görmek

Kahve falında bileklik görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bileklik gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir şey gerçekleşir gibi olup, son anda durabilir.

Kahve falında bileklik satın almak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye bileklik görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında sarı bileklik görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında birinden bileklik hediye almak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında siyah bileklik görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında taşlı bileklik görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, alkış alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu bileklik görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir