AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna burma bilezik takmak

Kahve falında koluna burma bilezik takmak

Kahve falında koluna burma bilezik takmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, işsizin iş bulacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluna burma bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Kahve falında koluna burma bilezik takmak falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın burma bilezik takmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında burma bilezik takmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet eder.

Kahve falında burma bilezik almak istediği başarıyı göstereceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine tabir olunur.

Kahve falında adana burma bilezik görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret eder.

Kahve falında burma altın bilezik görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında burma bilezik taktığını görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın burma bilezik görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir