AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna sigara basmak

Kahve falında koluna sigara basmak

Kahve falında koluna sigara basmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna sigara basmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında koluna sigara basmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara basmak ikinci bir şans vereceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Kahve falında vücuda sigara basmak işlerin toparlanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda sigara söndürmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında kolda sigara söndürmek ömür boyu süreceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Kahve falında kumlara basmak biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerime el basmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarına basmak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir