AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Size yakın bir kişi veya bir iş arkadaşınızla ilişkileriniz gerilebilir.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet eder.

Kahve falında ameliyat dikişi atıldığını görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir