AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna altın takmak

Kahve falında koluna altın takmak

Kahve falında koluna altın takmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında koluna altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Kahve falında altın kolya takmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında koluna altın künye takmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna altın zincir takmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında altın kol saati takmak başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir