AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna altın künye takmak

Kahve falında koluna altın künye takmak

Kahve falında koluna altın künye takmak iyi huylar edineceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın künye takmak gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Kahve falında koluna altın künye takmak Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Kahve falında kolunda altın künye görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işarettir.

Kahve falında altın künye takmak çok kötü hissedileceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet eder.

Kahve falında altın künyeler takmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, akıl vereceğine delalet eder.

Kahve falında kola altın künye takmak vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kola künye takmak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında asker künyesi takmak yeni bir ev alınacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş künye takmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir