AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolun koptuğunu görmek

Kahve falında kolun koptuğunu görmek

Kahve falında kolun koptuğunu görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolun koptuğunu gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında birinin kolunu ısırmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Kahve falında metal kol saati görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kollarda kıl görmek mal ve para kazanılacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kol koparmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol bacak kesmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında koluna burma bilezik takmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda saat görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunun parçalandığını görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir