AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun parçalandığını görmek

Kahve falında kolunun parçalandığını görmek

Kahve falında kolunun parçalandığını görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, yeni kapılar açılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunun parçalandığını gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Kahve falında kolunun parçalandığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün parçalandığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, zorlukların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın parçalanması görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ayrıcalık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayın parçalanması görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük kaya parçası görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında elinin parçalandığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın parçalandığını görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında parça ekmek görmek kırgınların barışacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir