AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol koparmak

Kahve falında kol koparmak

Kahve falında kol koparmak darda kalacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, böylece kendine güveneceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına delalettir.

Kahve falında kol koparmak gördüyseniz:

  • Şekle girmek için spora başlayabilir veya kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kol çıkması görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerin eski haline döneceğine işarettir.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yoksul için zenginliğe işaret eder.

Kahve falında kol manşeti görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu kopmuş görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kol kola yürümek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek tatsız durumların yaşanacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında eli kolu bağlanmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir