AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp uzanmak

Kahve falında sarılıp uzanmak

Kahve falında sarılıp uzanmak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarılıp uzanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kötü gösterme çabasında olabilirler.

Kahve falında sarılıp uzanmak zenginleşeceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında camide uzanmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında divana uzanmak büyük aksilikler yaşayacağına, birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimende uzanmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mezarda uzanmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara uzanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yanına uzanmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, mevki edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir