AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk yastığı görmek

Kahve falında koltuk yastığı görmek

Kahve falında koltuk yastığı görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında koltuk yastığı gördüyseniz:

  • Size neyin uyup neyin uymadığı konusunu netleştirip, ona göre planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında koltuk yastığı görmek küskünlük yaşanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında yastık temizlemek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bebek yastığı görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık hediye almak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işaret eder.

Kahve falında yastık fırlatmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık yünü görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına alamet eder.

Kahve falında eski yastık görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yastık kılıfı almak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir