AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık hediye almak

Kahve falında yastık hediye almak

Kahve falında yastık hediye almak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık hediye almak gördüyseniz:

  • Aceleci olmamalısınız.

Kahve falında yastık hediye almak kendisine olan güvenin artacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet eder.

Kahve falında yastık hediye aldığını görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye yastık almak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık hediye etmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, ailenin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yastık görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık çalmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalettir.

Kahve falında yastık kucaklamak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış yastık görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir