AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık temizlemek

Kahve falında yastık temizlemek

Kahve falında yastık temizlemek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yastık temizlemek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında yastık temizlemek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elyaf yastık görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık yorgan toplamak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında yün yastık doldurmak belalı kimselerle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yastığa yazı yazmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastıkla uçmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Kahve falında yastık içinde muska bulmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk yastık görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir