AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mobilya görmek

Kahve falında beyaz mobilya görmek

Kahve falında beyaz mobilya görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz mobilya gördüyseniz:

  • Özel kişilerle fikirlerinizi paylaşmanız başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz mobilya görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mobilya görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında bebek mobilyası görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet eder.

Kahve falında mobilya mağazası görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak odası mobilyası görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi mobilya görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni mobilyalar almak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında ahşap mobilyalar görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir