AnaSayfa / Genel / Kahve falında mobilya bakmak

Kahve falında mobilya bakmak

Kahve falında mobilya bakmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında mobilya bakmak gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Kahve falında mobilya bakmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mobilya taşımak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve mobilya almak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde mobilya görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında mobilya değiştirmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev mobilyası görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel mobilyalar görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında eski mobilya görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir