AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve mobilya almak

Kahve falında eve mobilya almak

Kahve falında eve mobilya almak davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yalnız hissetmeye inanılır.

Kahve falında eve mobilya almak gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Kahve falında mobilyalı ev görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve mobilya almak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev mobilyası görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına delalettir.

Kahve falında evde mobilya görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında eve yeni mobilya almak hayata küseceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Kahve falında yeni mobilyalar almak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni mobilya görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında güzel mobilyalar görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir