AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk hediye almak

Kahve falında koltuk hediye almak

Kahve falında koltuk hediye almak kendini yiyip bitireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk hediye almak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında koltuk hediye almak çok büyük hayır duaları alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk hediye etmek hayatından çıkaracağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının koltuk altı kılını görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında koltuk yastığı görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında araç koltuğu görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulur.

Kahve falında renkli koltuklar görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altı kılı almak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir