AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının koltuk altı kılını görmek

Kahve falında başkasının koltuk altı kılını görmek

Kahve falında başkasının koltuk altı kılını görmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, iç sıkıntınızın azalacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Kahve falında başkasının koltuk altı kılını gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıl görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek canının ve malının garantide olacağına, eksiği kendinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir