AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli koltuklar görmek

Kahve falında renkli koltuklar görmek

Kahve falında renkli koltuklar görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında renkli koltuklar gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında renkli koltuklar görmek dertlerin biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli koltuk görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk koltuk görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli koltuk görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, başarılarının devamının geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe renk koltuk görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renk koltuk görmek kızına daima sahip çıkacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli koltuk görmek maddi gücünün yerine geleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renk koltuk görmek toparlanacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir